Πλατφόρμα Τηλεκπαίδευσης

Μαθήματα

  • Σχολή - Τμήμα: ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΠΟΙΗΣΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΖΩΙΚΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ
Όνομα Μαθήματος (κωδικός)Εκπαιδευτής Τύπος
ΑΓΓΛΙΚΑ - ΤΕΧΝΙΚΗ ΟΡΟΛΟΓΙΑ (Θ) 2021Β  (FOODPROCESSING101)ΣΙΑΤΗΡΑ ΑΡΕΤΗ
.
ΑΝΑΤΟΜΙΑ, ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗ ΕΚΤΡΕΦΟΜΕΝΩΝ ΖΩΩΝ (ΘΗΛΑΣΤΙΚΩΝ, ΠΤΗΝΩΝ ΚΑΙ ΙΧΘΥΩΝ) (Θ) 2021Β  (FOODPROCESSING102)ΚΟΣΜΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ
ΑΡΧΕΣ ΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ (Ε) 2021Β  (FOODPROCESSING103)
.
ΑΡΧΕΣ ΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ (Θ) 2021Β  (FOODPROCESSING104)ΧΟΛΕΒΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
.
ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΖΩΩΝ, ΙΧΘΥΩΝ ΚΑΙ ΖΩΟΝΟΣΟΙ (ΖΩΟ-ΑΝΘΡΩΠΟΝΟΣΟΙ) (Θ) (FOODPROCESSING116)ΚΟΣΜΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ
ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΜΑΤΩΝ ΚΡΕΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΛΙΕΥΜΑΤΩΝ (Ε) 2023Α  (FOODPROCESSING143)
ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΜΑΤΩΝ ΚΡΕΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΛΙΕΥΜΑΤΩΝ (Θ) 2023Α (FOODPROCESSING137)
ΓΕΝΙΚΗ ΖΩΟΤΕΧΝΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΩΝ ΖΩΩΝ (Θ) 2022Α  (FOODPROCESSING117)ΠΙΤΣΟΓΙΑΝΝΗ ΟΥΡΑΝΙΑ
ΓΕΝΙΚΗ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΑ (Ε) 2022Α  (FOODPROCESSING110)ΜΙΤΣΑΓΓΑ ΧΡΥΣΑΝΘΗ
ΓΕΝΙΚΗ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΑ (Θ) 2022Α  (FOODPROCESSING115)ΜΠΟΥΚΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ (Θ) 2021Β  (FOODPROCESSING105)ΤΣΕΛΙΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ
.
ΕΜΠΟΡΙΑ (MARKETING) ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΖΩΙΚΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ (Θ) 2023Α (FOODPROCESSING138)
ΜΑΚΡΟΣΚΟΠΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΕΜΑΧΙΣΜΟΣ ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΗ ΚΑΙ ΤΥΠΟΠΟΙΗΣΗ ΣΦΑΓΙΩΝ ΚΑΙ ΚΡΕΑΤΟΣ (Θ) 2022Α  (FOODPROCESSING111)ΒΛΑΧΟΥ ΜΙΚΕΛΑ
ΜΑΚΡΟΣΚΟΠΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ, ΤΕΜΑΧΙΣΜΟΣ, ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΗ ΚΑΙ ΤΥΠΟΠΟΙΗΣΗ ΣΦΑΓΙΩΝ ΚΑΙ ΚΡΕΑΤΟΣ (Ε) 2022Α  (FOODPROCESSING112)ΒΛΑΧΟΥ ΜΙΚΕΛΑ
ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ (Ε) 2022Β (FOODPROCESSING136)
ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ (Θ) 2022Β (FOODPROCESSING128)
ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΖΩΙΚΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ (Θ) 2022Β (FOODPROCESSING129)
ΟΡΓΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΟΡΓΑΝΗ ΧΗΜΕΙΑ (Ε) 2021Β  (FOODPROCESSING106)ΜΠΑΣΑΓΙΑΝΝΗ ΣΤΕΛΛΑ
.
ΟΡΓΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΟΡΓΑΝΗ ΧΗΜΕΙΑ (Θ) 2021Β  (FOODPROCESSING107)ΚΟΥΛΟΥΡΗ ΣΟΦΙΑ
.
ΠΟΙΟΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΟΛΗΠΤΙΚΟΣ EΛΕΓΧΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΚΡΕΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΛΙΕΥΜΑΤΩΝ (Ε) 2023Α  (FOODPROCESSING144)
ΠΟΙΟΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΟΛΗΠΤΙΚΟΣ EΛΕΓΧΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΚΡΕΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΛΙΕΥΜΑΤΩΝ (Θ) 2023Α (FOODPROCESSING139)
ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΣΤΗΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ (Ε) 2021Β  (FOODPROCESSING108)
.
ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΣΤΗΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ (Ε) 2022Α  (FOODPROCESSING113)ΜΙΤΣΑΓΓΑ ΧΡΥΣΑΝΘΗ
ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΣΤΗΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ (Ε) 2022Β (FOODPROCESSING130)
ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΣΤΗΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ (Ε) 2023Α (FOODPROCESSING140)
ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ, ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΚΡΕΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΛΙΕΥΜΑΤΩΝ (Ε) 2023Α  (FOODPROCESSING145)
ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ, ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΚΡΕΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΛΙΕΥΜΑΤΩΝ (Θ) 2023Α (FOODPROCESSING141)
ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΤΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ (GMP,TQM, ISO 9001,ISO 22000) (Θ) 2023Α (FOODPROCESSING142)
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΠΟΙΗΣΗ ΑΛΙΕΥΜΑΤΩΝ (Ε) 2022Β (FOODPROCESSING131)
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΠΟΙΗΣΗ ΑΛΙΕΥΜΑΤΩΝ (Θ) 2022Β (FOODPROCESSING132)
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΠΟΙΗΣΗ ΚΡΕΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ (Ε) 2022Β (FOODPROCESSING134)
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΠΟΙΗΣΗ ΚΡΕΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ (Θ) 2022Β (FOODPROCESSING133)
ΥΓΙΕΙΝΗ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ (Θ) 2022Β (FOODPROCESSING135)
ΥΔΡΟΒΙΑ ΖΩΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ-ΥΔΑΤΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ (Θ) 2022Α  (FOODPROCESSING114)ΠΑΠΑΔΗΜΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ