Πλατφόρμα Τηλεκπαίδευσης
Μαθήματα
- Σχολή - Τμήμα: ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΠΟΙΗΣΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΖΩΙΚΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ
Όνομα Μαθήματος (κωδικός) | Εκπαιδευτής | Τύπος | ΑΓΓΛΙΚΑ - ΤΕΧΝΙΚΗ ΟΡΟΛΟΓΙΑ (Θ) 2021Β (FOODPROCESSING101) | ΣΙΑΤΗΡΑ ΑΡΕΤΗ | . | ΑΝΑΤΟΜΙΑ, ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗ ΕΚΤΡΕΦΟΜΕΝΩΝ ΖΩΩΝ (ΘΗΛΑΣΤΙΚΩΝ, ΠΤΗΝΩΝ ΚΑΙ ΙΧΘΥΩΝ) (Θ) 2021Β (FOODPROCESSING102) | ΚΟΣΜΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ | ΑΡΧΕΣ ΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ (Ε) 2021Β (FOODPROCESSING103) | . | ΑΡΧΕΣ ΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ (Θ) 2021Β (FOODPROCESSING104) | ΧΟΛΕΒΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ | . | ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΖΩΩΝ, ΙΧΘΥΩΝ ΚΑΙ ΖΩΟΝΟΣΟΙ (ΖΩΟ-ΑΝΘΡΩΠΟΝΟΣΟΙ) (Θ) (FOODPROCESSING116) | ΚΟΣΜΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ | ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΜΑΤΩΝ ΚΡΕΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΛΙΕΥΜΑΤΩΝ (Ε) 2023Α (FOODPROCESSING143) | ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΜΑΤΩΝ ΚΡΕΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΛΙΕΥΜΑΤΩΝ (Θ) 2023Α (FOODPROCESSING137) | ΓΕΝΙΚΗ ΖΩΟΤΕΧΝΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΩΝ ΖΩΩΝ (Θ) 2022Α (FOODPROCESSING117) | ΠΙΤΣΟΓΙΑΝΝΗ ΟΥΡΑΝΙΑ | ΓΕΝΙΚΗ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΑ (Ε) 2022Α (FOODPROCESSING110) | ΜΙΤΣΑΓΓΑ ΧΡΥΣΑΝΘΗ | ΓΕΝΙΚΗ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΑ (Θ) 2022Α (FOODPROCESSING115) | ΜΠΟΥΚΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ | ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ (Θ) 2021Β (FOODPROCESSING105) | ΤΣΕΛΙΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ | . | ΕΜΠΟΡΙΑ (MARKETING) ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΖΩΙΚΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ (Θ) 2023Α (FOODPROCESSING138) | ΜΑΚΡΟΣΚΟΠΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΕΜΑΧΙΣΜΟΣ ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΗ ΚΑΙ ΤΥΠΟΠΟΙΗΣΗ ΣΦΑΓΙΩΝ ΚΑΙ ΚΡΕΑΤΟΣ (Θ) 2022Α (FOODPROCESSING111) | ΒΛΑΧΟΥ ΜΙΚΕΛΑ | ΜΑΚΡΟΣΚΟΠΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ, ΤΕΜΑΧΙΣΜΟΣ, ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΗ ΚΑΙ ΤΥΠΟΠΟΙΗΣΗ ΣΦΑΓΙΩΝ ΚΑΙ ΚΡΕΑΤΟΣ (Ε) 2022Α (FOODPROCESSING112) | ΒΛΑΧΟΥ ΜΙΚΕΛΑ | ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ (Ε) 2022Β (FOODPROCESSING136) | ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ (Θ) 2022Β (FOODPROCESSING128) | ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΖΩΙΚΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ (Θ) 2022Β (FOODPROCESSING129) | ΟΡΓΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΟΡΓΑΝΗ ΧΗΜΕΙΑ (Ε) 2021Β (FOODPROCESSING106) | ΜΠΑΣΑΓΙΑΝΝΗ ΣΤΕΛΛΑ | . | ΟΡΓΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΟΡΓΑΝΗ ΧΗΜΕΙΑ (Θ) 2021Β (FOODPROCESSING107) | ΚΟΥΛΟΥΡΗ ΣΟΦΙΑ | . | ΠΟΙΟΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΟΛΗΠΤΙΚΟΣ EΛΕΓΧΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΚΡΕΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΛΙΕΥΜΑΤΩΝ (Ε) 2023Α (FOODPROCESSING144) | ΠΟΙΟΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΟΛΗΠΤΙΚΟΣ EΛΕΓΧΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΚΡΕΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΛΙΕΥΜΑΤΩΝ (Θ) 2023Α (FOODPROCESSING139) | ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΣΤΗΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ (Ε) 2021Β (FOODPROCESSING108) | . | ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΣΤΗΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ (Ε) 2022Α (FOODPROCESSING113) | ΜΙΤΣΑΓΓΑ ΧΡΥΣΑΝΘΗ | ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΣΤΗΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ (Ε) 2022Β (FOODPROCESSING130) | ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΣΤΗΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ (Ε) 2023Α (FOODPROCESSING140) | ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ, ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΚΡΕΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΛΙΕΥΜΑΤΩΝ (Ε) 2023Α (FOODPROCESSING145) | ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ, ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΚΡΕΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΛΙΕΥΜΑΤΩΝ (Θ) 2023Α (FOODPROCESSING141) | ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΤΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ (GMP,TQM, ISO 9001,ISO 22000) (Θ) 2023Α (FOODPROCESSING142) | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΠΟΙΗΣΗ ΑΛΙΕΥΜΑΤΩΝ (Ε) 2022Β (FOODPROCESSING131) | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΠΟΙΗΣΗ ΑΛΙΕΥΜΑΤΩΝ (Θ) 2022Β (FOODPROCESSING132) | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΠΟΙΗΣΗ ΚΡΕΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ (Ε) 2022Β (FOODPROCESSING134) | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΠΟΙΗΣΗ ΚΡΕΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ (Θ) 2022Β (FOODPROCESSING133) | ΥΓΙΕΙΝΗ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ (Θ) 2022Β (FOODPROCESSING135) | ΥΔΡΟΒΙΑ ΖΩΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ-ΥΔΑΤΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ (Θ) 2022Α (FOODPROCESSING114) | ΠΑΠΑΔΗΜΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ |
---|