ΣΠΟΥΔΑΣΕ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΣΟΥ!

Slide 1

ΔΙΕΚ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

      Τα Ινστιτούτα Επαγγελματικής Κατάρτισης (Ι.Ε.Κ.) έχουν σκοπό την παροχή υπηρεσιών αρχικής επαγγελματικής κατάρτισης σε αποφοίτους Λυκείου. Η λειτουργία των Δημοσίων Ι.Ε.Κ. εποπτεύεται από τη Γενική Γραμματεία Δια Βίου Μάθησης, με κύρια αρμοδιότητα τη διαμόρφωση και την εποπτεία του εκπαιδευτικού τους πλαισίου. Το σύστημα πιστοποίησης της αρχικής επαγγελματικής κατάρτισης των Ι.Ε.Κ. εφαρμόζεται από τον Εθνικό Οργανισμό Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού (Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π). Στην αρμοδιότητα του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. ανήκει, επίσης, ο καθορισμός των επαγγελματικών δικαιωμάτων των αποφοίτων των Δ.Ι.Ε.Κ.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τηλ: 2441071990

Fax:2441071993

e-mail Γραμματείας: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

e-mail Σημειώσεων: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Site:http://iek-kardits.kar.gr

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

OPEN eClass

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ - ΩΡΑ

Ο ΚΑΙΡΟΣ

31-01-2017

Κατόπιν αιτήματος μας στον ΕΟΠΠΕΠ, σχετικά με τις εξετάσεις Πιστοποίησης Αποφοίτων ΙΕΚ, σας ενημερώνουμε ότι:

Η διαδικασία εξετάσεων Πιστοποίησης Αρχικής Επαγγελματικής Κατάρτισης είναι κλειστή και το Σύστημα θα ενεργοποιηθεί ξανά μετά την προκήρυξη της 1ης εξεταστικής Περιόδου 2017.

Σας προτείνουμε να παρακολουθείτε την ιστοσελίδα του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π για την Ανακοίνωση των Εξετάσεων που θα περιλαμβάνει όλους τους αποφοίτους, παλαιούς και νέους.

Ακόμα σας ενημερώνουμε πως σύμφωνα με το ισχύον θεσμικό πλαίσιο, ο Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. υποχρεούται να αναρτά στην ιστοσελίδα του τις Ερωτήσεις της κάθε ειδικότητας ,20 μέρες πριν τη διενέργεια των Εξετάσεων.